Tracks

Home / Tracks
Business Track
In de business track gaan we dieper in op de business case rondom container-technologie. Wat zijn de voordelen? Hoe bespaart u kosten? Hoe veranderen containers uw huidige projecten? Voor wie is deze vorm van IT interessant? Wij hebben praktijkgerichte cases voor u geselecteerd. Laat u inspireren door ABN AMRO, Accenture, Ministerie van Justitie en Docker. Zij delen niet alleen hun successen en bijbehorende resultaten maar laten u ook zien wat zij tot nu toe hebben geleerd.
Developer Track
Container-technologie werd al vrij snel omarmd door ontwikkelaars. Want wat is er nu mooier dan applicaties te isoleren van onderliggende infrastructuur zodat deze niet alleen betrouwbaar kunnen worden verplaatst van de ene omgeving naar de andere, maar ook zorgen voor een flexibele manier van testen? In de developers track zorgen we voor live demo’s. In iedere sessie gaan we een stapje dieper in op de techniek. Na een aantal sessies kunt u zich een pro noemen op het gebied van containers.
Operations Track
Containers zijn niet alleen interessant voor ontwikkelaars, ook de operationele tak heeft profijt bij container-technologie. Containers in vergelijking met standaard virtualisatie hebben een veel lagere overhead en zijn eenvoudiger en flexibeler in het beheer: wat voorheen minuten duurde, kan nu in enkele seconden. In deze track leert u wat containerisatie voor uw lopende projecten en uw platform betekent. En wat het betekent voor uw manier van werken, uw systeem en uw applicaties.